Over mij

Mijn foto
Op het moment redelijk "haak" verslaafd! Ik hou van vrolijke kleuren, zeker voor de kinderknuffels. En af en toe duik ik in het papier. Heb je een vraag over iets, stel hem gerust en kom daarna terug, ik antwoord altijd op mijn blog zelf. Mijn website franciens muizen bestaat niet meer, en om mijn muizen toch digitaal te bewaren begin ik een muizenblog http://franciens-muizen.blogspot.nl/

2e blog(je)

Neem ook eens een kijkje op:
http://franciens-muizen.blogspot.nl/

vrijdag 13 april 2012

TARN


TARN, oftewel T-shirt touw, garen. Ik kwam toevallig op deze site terecht TARN en dacht, de kasten liggen vol met oude T-shirts.... eens uitproberen.
 
Maar het vervelende is dat je snel door je "garen" heen bent en zo heb je voor je het weet
weer een onaf project erbij :)
Ik ben begonnen met een langwerpig kleedje van wat dikkere t shirts,
en een ronde van de dunnere exemplaren.

Nu bedenken, hoe kom ik aan meer oude t-shirts.....
 ik heb al wat bekenden gemaild.....
mmmm.... de zak van Max staat vlg. week langs de straat....
neeeeeeee.... dat gaat te ver!

dan thuis maar eens af en toe uitroepen
nee joh, die is niet leuk meer :))

en dan kan ik weer een randje haken.


 

6 opmerkingen:

 1. Zo'n project is een lekker zoethoudertje: eerst al die t-shirts knippen, de "garen" oprollen en dan er mee haken. Ziet er heel geinig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je, het is leuk om te doen, voor je het weet heb je een heel groot stuk :) alleen die shirts he? groetjes

   Verwijderen
 2. Kom je nu helemaal tshirts te kort; volgens mij kun je dit goed combineren met zpagetti of ztrings? Hoewel zelf knippen natuurlijk veel origineler is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even te kort ja:) maar ik krijg er nog wat van iemand; echt recycling mijn kleedjes en dat heeft ook wel wat. Ik laat me leiden door de kleuren die ik krijg. Of het past bij de vierkante of bij de ronde:))ps. ik ga wel even googlen op ztrings?!

   Verwijderen
  2. Oei ik kwam er net achter dat het Ztringz (ipv s op het eind)heet. Deze hebben nl ook vaak gemeleerde bollen. Maar ik ben nu vooral aangestoken door jou en verzamel hier ook tshirts. Zo leuk!

   Verwijderen
 3. wat leuk dat ik je ook aangestoken heb met het "virus" :) Even nog een tip: niet ieder t- shirt leent zich ervoor, juist het kleine rukje na het knipwerk zorgt ervoor dat het oprolt tot garen. Sommige stoffen doen dit niet, dus even uitproberen voordat je een heel shirt knipt. Succes met de t shirten jacht en knipperij :)

  BeantwoordenVerwijderen